Wolt Transformon Peizazhin Teknologjik dhe Kulinar të Shqipërisë

Tiranë, Shqipëri – 22 Maj 2024 – Wolt, kompania kryesuese e teknologjisë bëri një hyrje të bujshme në tregun shqiptar me një mbrëmje të jashtëzakonshme të mbajtur në hotelin prestigjioz Maritim Plaza, duke mbledhur një grup të larmishëm të të pranishmëve, përfshirë përfaqësues të mediave, zyrtarë qeveritarë, aktorë të interesuar, influencues dhe partnerë të nderuar të Wolt në Shqipëri.

E themeluar në vitin 2014, Wolt është një kompani globale teknologjike e specializuar në shërbime të shpërndarjes së ushqimit. Me një aplikacion të lehtë në përdorim dhe një përkushtim ndaj inovacionit, Wolt ka revolucionarizuar mënyrën se si njerëzit përjetojnë ngrënien, duke ofruar akses të lehtë në një gamë të gjerë shijesh kulinare nga restorantet dhe lokalet lokale.

Në Shqipëri, Wolt ofron një përvojë kulinare transformuese, duke kombinuar në mënyrë të përsosur komoditetin me një mozaik të pasur të shijes gastronomike. Përmes platformës së saj intuitive, Wolt u ofron konsumatorëve shqiptarë akses të pakrahasueshëm në një gamë të gjerë restorantesh dhe lokalesh lokale, duke përmbushur shije dhe preferenca të ndryshme. Qoftë duke dëshiruar delikatesa tradicionale shqiptare apo kuzhina ndërkombëtare, përzgjedhja gjithëpërfshirëse e Wolt siguron që çdo dëshirë kulinare të plotësohet pa mundim.

Për më tepër, përkushtimi i Wolt ndaj përsosmërisë shtrihet përtej thjesht shpërndarjes së ushqimit; përfshin një paketë veçorish dhe shërbimesh inovative të përshtatura për të përmirësuar tërësisht përvojën e ngrënies. Nga ndjekja në kohë reale e porosive deri te rekomandimet e personalizuara, Wolt fuqizon përdoruesit për të eksploruar, zbuluar dhe shijuar aventura gastronomike me lehtësi dhe sofistikim të pakrahasueshëm, duke riafirmuar pozicionin e saj si destinacioni kryesor në Shqipëri.

Gjatë fjalës së tij mirëseardhëse, zoti Dimitris Karellos, Menaxheri i Përgjithshëm i Wolt për Shqipërinë, tha: “Ne jemi të emocionuar nga përgjigja jashtëzakonisht pozitive ndaj hyrjes së Wolt në tregun shqiptar,”. “Angazhimi ynë është të ofrojmë përsosmëri dhe inovacion teknologjik duke ngritur përvojën e shpërndarjes në Shqipëri, një vend me peisazh të pasur kulinar, plot restorante me cilësi të lartë dhe potencial të madh për rritje. Ne i përkushtohemi ofrimit të shërbimit të jashtëzakonshëm dhe krijimit të përvojave të paharrueshme për konsumatorët dhe partnerët tanë, apo qëndrojmë në krye të inovacionit kulinar në Shqipëri.

“Ngjarja e lançimit përfshinte njoftime emocionuese lidhur me bashkëpunimet dhe zgjerimet e ardhshme brenda tregut shqiptar. Wolt zbuloi plane për partneritete strategjike me institucione lokale të njohura, si dhe futjen e veçorive dhe shërbimeve inovative të përshtatura për të plotësuar preferencat unike të konsumatorëve shqiptarë.

Angazhimi i Wolt ndaj misionit të tij global shtrihet edhe në tregun shqiptar, me synimin për të krijuar qytete më të mira duke fuqizuar dhe mbështetur komunitetet lokale. Duke ofruar një platformë që feston trashëgiminë e pasur kulinare të Shqipërisë duke përqafuar progresin teknologjik, Wolt synon të krijojë një shoqëri më të gjallë, të lidhur dhe të begatë.”Ne shohim një potencial të madh në Shqipëri dhe jemi të emocionuar të punojmë ngushtë me restorantet dhe korrierët lokalë për të sjellë komoditet dhe cilësi tek klientët tanë,” deklaroi z. Karellos.Në ngjarje ishin të pranishëm përfaqësues nga fraksione të ndryshme politike, duke theksuar rëndësinë e ardhjes së Wolt në Shqipëri dhe potencialin e tij për të kontribuar në përparimin ekonomik dhe kulturor të vendit.

Latest articles

Related articles