Basha: Shqipëria nën hetim për fondet e BE-së, Beogradi ka marrë 2.5 herë më shumë fonde se qeveria e Ramës

I ftuar në “Drejt” nga Luan Rama, kreu i PD-së Lulzim Basha u shpreh se jemi prej një dekade në vend numëro në procesin e integrimit në BE.

Basha: Jemi prej një dekade në vend numëro në procesin e integrimit në BE. Jemi nën hetim penal nga hetuesit e BE-së sepse ka vjedhur taksat e evropianeve, që këta i kanë bërë restorante dhe hotele nga veriu në jugun e Shqipërisë.

Ne e dimë sesi funksionin kortezia diplomatike. Në fund është se çfarë ka përfituar në para. Çfarë ka përfituar Beogradi dhe çfarë ka përfituar Tiranë? Beogradi ka marrë 2.5 herë më shumë se qeveria e Ramës. Kjo sepse Rama nuk ka çuar mjaftueshëm projekti dhe t’i bindë ata të Be-së.

Latest articles

Related articles