Basha jep “recetën”: Shqiptarët presin alternativën e ndryshimin për mirë

I ftuar në “Drejt” nga Luan Rama, kreu i PD-së Lulzim Basha u shpreh se korrupsionin e kësaj qeverie e ka marrë vesh gjithë bota, jo vetëm shqiptarët. Lidhjet e tyre me krimit janë faktuar.

Basha: Si largohet kjo qeveri? Korrupsionin e kësaj qeverie e ka marrë vesh gjithë bota, jo vetëm shqiptarët. Lidhjet e tyre me krimit janë faktuar. Shqiptarë ti dinë më mirë se sa t’ia numëroj unë. Shqiptarët presin alternativën dhe shpresën, si një instrument ndryshimi për mirë.

Hera e fundit që ka ndodhur kjo është pothuajse e harruar. Ndryshimi vjen përmes luftës dhe politikës. Për 200 vite Evropa ka zgjedhur politikën për të zgjidhur konfliktet. Ndërkohë politika në shqipëri është kthyer në biznes, nuk është më arti i zgjidhet se kontradiktave dhe që të ecë para ekonomia. Kur është bërë debati i fundit mes kryet të opozitës dhe kryeministrit? Opozita duhet të fitojë betejën me veten, para se të fitojë betejën me këtë qeveri. Duhet pastruar shtëpia për tu përballur me qeverinë. Kemi brenda opozitës që kanë vendosur axhendën e tyre personale mbi atë të opozitës.

Latest articles

Related articles