Kryetarja e Bashkisë “kamuflohet si emigrante, Bufi i Roskovecit, përshëndet nga Athina!

Takimi i Rames me emigrantet ne Athine, me 4 autobusë nga Roskoveci, 10 autobusë nga bashkia Fier, po kaq nga Vlora, disa te tjerë nga Saranda dhe Delvina, ruhet me 1500 forca policore nga Greqia, 150 trupa të eskortës nga Shqipëria.

Latest articles

Related articles