SPAK sekuestron pasurinë e një trafikanti në Vlorë

“VLONJATIT”!


LLogari bankare me mijëra euro, lekë shqiptare, apartament, dyqan në Tiranë, varkë dhe motorë uji, janë pasuritë që iu konfiskuan Flamur Sinanajt, i dënuar si pjesë e një organizate kriminale në Belgjikë.

Sinanaj ishte dënuar me 8 vite burg dhe 5 mijë euro gjobë për kryerjen e veprave penale “Trafikimi i lëndëve narkotike, të llojit kokainë”, “Mashtrimi” dhe “Falsifikimi i dokumentave”, si pjesë e një organizate kriminale, parashikuar nga legjislacioni penal i Mbretërisë së Belgjikës

Latest articles

Related articles