Opozita nuk është lavazho për fytyrën e pistë të qeverisë – REDAKSIONALE

Opozita nuk është lavazho për fytyrën e pistë të qeverisë më të korruptuar në historinë e shtetit shqiptar.

Pas 12 muajsh janë zgjedhjet parlamentare. Nuk ka kohë për cic mice deputetësh nëpër podiume që nuk i dëgjon askush.

Nuk fitohen vota me reformat e Edi Ramës. Sidomos po të votosh për antikorrupsionin e Edi Ramës. Jallah!

Opozita duhet të sikronizohet me rrahjet e zemrës së qytetarëve. Për të bërë këtë duhen takuar qytetarët dhe më pas kërkohet vota e mbështetja. Nuk fiton zgjedhjet nga televizori për reformat e Edi Ramës.

Latest articles

Related articles