Agron Shehaj “zbërthen” degën e Rithemelimit të Vlorës


Pas prezencës së tij në takimin e Mundësisë në Vlorë, sekretari i degës së Vlorës i Rithemelimit dhe anëtar i Këshillit Bashkiak, Klodian Xhyheri shpërndan postimet e Agron Shehajt.
Kaloi me “Mundësinë?”
Ndërkohë që Agron Shehaj mendohet të përfaqësohet në Këshillin Bashkiak të Vlorës me dy anëtarë.

Latest articles

Related articles