Qendra Shëndetësore në Poçem – Mallakastër, është në kushte të tmerrshme! Reagon PD

Kryetarja e degës së PD, Mallakastër, Suzana Malaj, në një postim në facebook, ka denoncuar qendrën shëndetësore në fshatin Poçem të Mallakastrës, e cila ndodhet në gjendje tmerrshme. Malaj shprehet se në kushtet e harresës së bashkisë, është improvizuar një klasë në shkollën e Poçemit që shërben si infermieri për zonën, sepse ambientet e Qendrës janë në kushte skandaloze.

Denoncimi i kryetares së degës së PD, Mallakastër, Suzana Malaj

Poçem, Mallakastër
Qendra Shëndetësore në Poçem të Mallakastrës është në kushte të tmerrshme, ndaj kërkohet ndërhyrje e menjëhershme.
Në kushtet për t’u ardhur në ndihmë banorëve, është improvizuar një klasë në shkollën e Poçemit që shërben si infermieri për zonën, sepse ambientet e Qendrës janë të papërdorshme, siç mund të shihet në fotot që flasin vetë, shumë më tepër se fjalët mund të përshkruajnë.
Pavarësisht kësaj, kjo nuk është zgjidhja e duhur, sepse Qendra Shëndetësore duhet rikonstruktuar në mënyrë urgjente!
Në të gjithë anët e Shqipërisë ka një realitet tjetër që është larg propagandës dhe larg asaj që qeveria.

reklamon.Mosveprimi është kryefjala e kësaj qeverie , e cila çdo gjë tjetër e ka me tepri.
Ndaj banorët e këtyre zonave zgjedhin të largohen, sepse pushteti qendor dhe ai lokal nuk u ofron as kushtet më minimale të mirëqenies për jetën e tyre.
Në emër të Partisë Demokratike të Shqipërisë kërkojmë një zgjidhje të menjëhershme për 50 familjet e fshatit Poçem në Mallakastër, që edhe ata të kenë një Qendër Shëndetësore normale dhe me standarde në mënyrë që t’i kryejnë aty shërbimet e përkujdesit shëndetësor.
Në vend të mashtrimit dhe rrenave , njerëzve u duhet thënë e vërteta ashtu siç është!

Latest articles

Related articles