Princ Leka ndahet zyrtarisht nga bashkëshortja. Gjykata përjashton tradhtinë si shkak

Gjykata e Tiranës, më 25.04.2024 ka vendosur të zgjidhë martesën mes Leka Zogut dhe Elia Zaharias.

Në vendimin e zbardhur të gjykatës thuhet ndër të tjera se tre arsyet që kanë cuar këtë martesë në divorc janë:

Së pari, konfliktet e vazhdusheme, mungesa e komunikimit së dyti, ndërprerja e bashkëjetesës, së treti. Arsye të cilat janë pranuar si nga Elia ashtu edhe nga Leka, duke hedhur perfundimisht poshtë aludimet se tradhëtia ishte shkak.

Latest articles

Related articles