Bujku gjobitet me 26 MILIONË lekë për kasollen pa leje për 3 lopë


Një bujk është gjobitur me plot 26 milionë lekë të vjetra për ndërtimin pa leje të një kasolleje në fshat.

Nujku kishte ndërtuar aty një serë të vogël por që nuk i kishte ecur. Për rrjedhojë ai vendosi ta shndërrojë në një strehë për tre lopët e tij, duke ngritur një mur me blloqe dhe disa llamarina.

Latest articles

Related articles