O Bisha është tek kthesa tjetër, sa të duhen? Sms, Titi dhe Lenci zbuluan trafikantët

“Titi” dhe “lenci”, të infiltruarit e policisë që zbuluan rrjetin e kokainës në Tiranë

Redaksia siguron dosjen e operacionit “tempulli 3” ku pak ditë më parë gjykata e Tiranës la ne fuqi masën e arrestit me burg për 20 të arrestuarit dhe 10 të tjerë në mungesë.

Antidroga e kryeqytetit ka përdorur agjentë të infiltruar duke dokumentuar shitjen e kokainës në zona te ndryshme të Tiranës.

I infiltruari: O bisha
Shperndaresi: Eshte te ajo kthesa tjeter. Sa te duhen?
I infiltruari: Po nje doja une, nje…nje gram ose dy gram….
Shperndaresi: Keto ketu per nje here I do?
I infiktruari: Po per nje here o vlla se nuk eshtë se konsumoj përdite po ndonje te shtune ose te diele,
Shperndaresi: po more pese copa, ta jap une nje me shume.
I infiktruari: Ore tre gram të plota me sill mua

Veprimi i blerjes se simular u krye ne registrim video dhe audio, te asistuar nga specialistet e Seksionit Tekniko-Shkencor dhe Depertimit ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane thuhet ne dosjen hetimore.

Dosja u çertifikua ne gjykate nga gjyqtari Dritan Hallunaj me kerkesen e prokurorit Albert Demirneli/weblajm.com

Latest articles

Related articles