SPAK në bashkinë e Elbasanit. Iu merr telefonat

Prokuroria e Posaçme dhe agjentët e Byrosë Kombëtare të Hetimit kanë zbarkuar në bashkinë e Elbasanit.

Në shënjestër është hetimi i një tenderi. Janë sekuestruar telefona dhe dokumente.

Punonjësit nuk janë shoqëruar, por vetëm përmes plotësimin të procesverbalit u janë marrë telefonat dhe më pas janë lënë të lirë.

Ende nuk ka një informacion nga SPAK-u mbi tenderin që po hetohet dhe dyshimet që janë ngritur.

Latest articles

Related articles