“Demokratët” si mish për top, Bejko: Darka të fshehta të Veliajt me Shkëlzen Berishën

Një vit më parë në zgjedhjet vendore, e gjithë kohën më pas, ne iu kemi thënë se ata janë bashkë: ditën zihen për demokraci, natën bëjnë pazaret te Kodra e Diellit…

Revolucionet imagjinare dhe molotivët në dyert e bashkisë i kanë sa për të rritur pazarin.

Erion Veliaj, Shkëlzen Berisha dhe gazetari i familjes janë në të drejtën e tyre civile të darkojnë me njëri – tjetrin se kanë punë për të bërë.

Po këta mo, këta që nuk kanë as punë, as kulla, as shpresë si mund të vazhdojnë të jenë ende pas 32 vitesh ushtarë të gatshëm të një famije sunduese duke u përdorur si instrument për të hedhur në dorë lejen e kullës së rradhës?!

Latest articles

Related articles