PD: Përfshirja e Veliajt në afera korruptive tashmë po hetohet. Inkurajojmë SPAK-un në punën e tij

Partia Demokratike përmes një komunikimi publik ka deklaruar se SPAK duhet inkurajuar në hetimet për bandën e bashkisë (5D) dhe hetimet ndaj kryebashkiakut Erion Veliaj.

Edhe pse u mundua të fshihej pas propagandës, përfshirja e Veliajt në afera korruptive tashmë po hetohet.
Ne inkurajojmë SPAK-un të vijojë në vendosjen përpara drejtësisë të të gjithë zyrtarëve të shtetit të përfshirë jo vetëm në aferën e inceneratorëve, por dhe në të gjithë çështjet e tjera që janë në hetim.

Latest articles

Related articles