E shtrirë në krevat duke marrë serum dhe e rrethuar nga mjekët! Egla Ceno jo në gjendje të mirë shëndetësore

Aktorja dhe banorja e Big Borther VIP, Egla Ceno është në gjendje jo të mirë shëndetësore. Në ambientet e shtëpisë janë futur disa mjekë, të cilët po kujdesen për shëndetin e konkurrentes.

Aktorja shfaqet e shtrire në krevat duke marrë serum. Ajo është e rrethuar nga mjeket, të cilët po kujdesen për të.

Ndërkohë në shtëpi ka mbërritur edhe një zarf, të cilin e lexoi Julian Deda.

“Banorë, për shkak të një komplikacioni shëndetësor Egla është nën kujdesin e mjekëve. Vëllai i madh do t’ju lajmërojë për vazhdimin e rrugëtimit të saj”, lexoi Julian Deda zarfin.

Latest articles

Related articles