PS, Çuçi iu kërkon deputetëve të mbrojnë Arsimin dhe Albcontrol

Partia Socialiste ka mbledhur Grupin Parlamentar ditën e sotme, takim i cili i paraprin seancës plenare që do të zhvillohet të orës 17:00.

Kreu i Grupit të PS-së, Bledi Çuçi i ka kërkuar deputetëve socialistë të shfrytëzojnë seancën e sotme për të sjellë në Kuvend çështjet e evidentuara nga zgjedhësit gjatë Javës së Gjelbër.


Lidhur me seancën e ditës së enjte, Çuçi informoi deputetët për interpelancën me Ministrin e Arsimit, si dhe për projektligjet e tjera që pritet të miratohen e që deputetët do duhet të përfshihen në diskutime.

Mes tyre janë projektligji për Albcontrol, dekreti i presidentit për shtetësinë, projektvendimi për zgjedhjen e kryetarit dhe një anëtari të bordit të Entit Rregullator të Energjisë Elektrike etj.

Mbledhja vijoi më pas me çështje të ndryshme të ngritura nga deputetët e pranishëm, që lidhen kryesisht me probleme komunitare apo për projektligje të caktuara

Latest articles

Related articles