Deputeti i njohur italian kritikon Ramën: Nuk e di ç’është demokracia!

Telefonata e kryeministrit Edi Rama, ndaj televizionit publik italian ‘RAI3’ pas investigimit në lidhje me emigrantët, vazhdon të marrë kritika të forta.

Nicola Frationanni, i cili është deputet dhe sekretar i së majtës italiane, ka bërë një reagim sa i përket ndërhyrjeve të Ramës në lirinë e medias.

Ai është shprehur se “i kujtoj Ramës se në një vend demokratik respektohet dhe mbrohet liria e shtypit dhe informacionit dhe nuk tolerohen ndërhyrjet.

Në një vend demokratik respektohet dhe mbrohet liria e shtypit dhe informacionit. Gjithmonë, jo kur është e përshtatshme.

Këtë ia them kryeministrit shqiptar Edi Rama, i cili ka mësuar aq shumë nga Italia për të kopjuar metodat e Tele-Melonit edhe përtej kufijve të saj.”

Më tej ai shton se ‘ nëse dikush mendon se në marrëveshjen për emigrantët në Shqipëri, nuk duhet të bëhen pyetje apo investigime, atëherë nuk ka kuptuar ç’është demokracia

Latest articles

Related articles