“E gjeta veten te dyert e spitalit duke…” – Erjola Doçi rrëfen dhunën që ka përjetuar nga ish-partneri!

E teksa në shtëpinë e “BBVIP” po diskutohej tema e dhunës ndaj grave, moderatorja Erjola Doçi ka rrëfyer historinë e saj të trishtë.

Me lot në sy konkurrentja tregoi se nga dhuna e partnerin e ka gjetur veten te dyert e spitalit.

Erjola gjithashtu dha një mesazh për të gjitha gratë e dhunuara, duke thënë që as një burrë dhe askush nuk ka të drejtë që ta marrë jetën, largohuni nga personi që ju dhunon.

“Kur preka fundit dhe pashë veten në dyertë e spitalit duke… Aty kuptova se sa vlerë ka jeta, një burrë nuk mund të ma marrë dhe askush. Largohu. Vetëm largohu dhe mbathja. Nëse s’ke fuqinë që ta gjesh te vetja, gjeje te një mik apo familjarë. Ose te fëmija që mund të kesh në djep, apo në bark”- tha moderatorja.

Latest articles

Related articles