Deputetja Bakiu i përgjigjet Gaz Bardhit: Opozita bëhet me akte dhe jo me fjalë

Deputetja Merita Bakiu i është përgjigjur Gaz Bardhit për faktin që kërkojnë firma për Olta Xhaçkën:


Pasi lejuan të kalojë për 3 minuta dhe pa diskutim ligjin për buxhetin e shtetit, investimet strategjike, zonat e mbrojtura, bashkuan votat për amnistinë sot kërkojnë bashkpununim.

Partia Demokratike është e qartë.

📌 Distancim nga korrupsioni
📌 Mbështetje të plotë SPAK dhe SHBA.
📌 Qëndrimin larg pazarave që bëhen në kurriz të shqiptarëve.

📌 Qeveria Rama rrëzohet vetëm me njerëz me karakter të fortë në qëndrime e parime

Partia Demokratike po tregon cdo ditë se vlerat e parimet janë mburoja e saj.

Latest articles

Related articles