U skualifikuan me zarf të zi, Egla Ceno, Meriton Mjekiqi dhe Ilnisa Agolli izolohen në të njëjtën dhomë

Ilnisa dhe Meritoni janë skualifikuar nga Big Brother VIP 3.

“Keni përndjekur banorë brenda shtëpisë. Vëllai i Madh pasi ka analizuar me kujdes ngjarjen dhe çdo veprim tuajin, ka vendosur që të dy të skualifikoheni nga gara”, thuhej në zarfin.

Por atyre iu është dhënë mundësia të qëndrojnë në dhomën e bardhë ku ndodhet dhe Egla dhe të shtunën do të jetë publiku ai që do të vendosë nëse do të vazhdojnë të qëndrojnë në lojë, apo do të përjashtohen.

“Kërkova falje por ti nuk ishte aty ta dëgjoje. E thashë tek dera. Mund të kërkosh edhe ti falje po deshe”, i drejtohet Egla Meritonit

Latest articles

Related articles