Habit mjeku: Shërues janë Sokrati, Krishti dhe Muhamedi, jo ne. Kurimi i pacientit kontrollohet nga biznesi

“Mjekësia sot është e kontrolluar plotësisht nga biznesi, çka e ka minimizuar rolin e mjekëve, pavarësisht investimeve të mëdha”, deklarata e fortë e mjekut Apostol Vaso. 

Deklarata e mjekut është shumë e guximshme, ditët e sotme jo çdo mjek do ta bënte. 

Një intervistë për emisionin “Real People”, doktor Apostoli thotë se ai nuk shëron, por vetëm trajton, pasi shëruesit e vërtetë vetëm janë vetëm Sokrati, Krishti dhe Muhamedi.

“Pse na duhen mjekët kur shtohen incidencat e sëmundjeve. Këtu e ka fajin sistemi shëndetësor. Është bërë vetëm biznes, udhëhiqet vetëm nga biznesi. Nuk kam shëruar asnjë nga dhimbja, unë trajtoj. Shërues për mua janë tre veta, Sokrati, Krishti dhe Muahamedi, këta janë shërues. Ata janë zotuar që japin përjetësinë, ne jemi të vdekshëm. Ne i trajtojmë pacientët. Unë të gjendem të vuash më pak”, tha mjeku.

Latest articles

Related articles