SPAK pas telefonave nis bllokimet e pasaportave për zyrtarët nën hetim


Pas sekuestrimeve te mbi 15 telefonave të zyrtareve të niveleve të ndryshme, dyshuar dhe në hetim për shpërdorim detyre dhe korrupsion.

Raportohet se SPAK ka kërkuar edhe bllokimin e pasaportave për disa zyrtarë. Mes pasaportave të cilat është kërkuar bllokimi janë pasaporta shërbimi dhe diplomatike.

Aktualisht Spak ka disa proçedime penale të rëndësishme ndaj zyrtarëve publik, ndërsa më i fundit që i është bllokuar pasaporta dhe dalja jashtë shqipërisë është ish ministri shëndetësisë z.Ilir Beqaj

Latest articles

Related articles