Presidenti ndërpret lojën në Katar për të protestuar ndaj arbitrit (video)

– Takimi mes Al-Wakrah Club dhe Al-Sadd, nga liga e Katarit, është shënuar nga një moment i pazakontë.

I pakënaqur me arbitrimin, në këtë rast dha një penallti në favor të Al-Sadd-it, Sheikh Khalifa bin Hassan Al-Thani, president i klubit Al-Wakrah, hyri në fushë për të protestuar ndaj gjyqtarit, duke çuar në ndërprerjen e ndeshjes.

Drejtuesi i skuadrës nga Katari gjithashtu u përpoq t’i bindte lojtarët e tij që të largoheshin nga fusha e lojës. Ja që ndodh edhe kështu…

Latest articles

Related articles