PD fiton betejën në parlament, PS detyrohet të ikë me bisht ndër shalë

Të detyruar nga mungesa e 84 votave, PS-ja ka tërhequr projektligjin për Amnistinë Penale. Kjo tërheqje ka ndodhur për shkak të përplasjeve me të dyja PD-të, ku Basha dhe grupi i Rithemelimit akuzojnë PS-në se duan që të mbrojnë zyrtarët e korruptuar

Latest articles

Related articles