Federata? Një rrenë e bukur me presidium

Redaksia ka ka zbardhur debatet e zhvilluara në mbledhjen me dyer të mbyllura të Grupit Parlamentar të Rithemelimit, ku është zbuluar edhe skema ose rrena e madhe politike e Federatës opozitare, që sipas Gaz Bardhit nuk është koalicion por një projekt. E thonë edhe vetë që është një enë bosh.

Luan Baci: Pse nuk na informoni për Federatën e Opozitës. Dhe tjetra, a do te jene aleatet neper listat tona? Nuk kemi asnjë informacion.

Bardhi: Federata është një projekt politik opozitar, nuk është koalicion elektoral. Ai mund te jete nesër një koalicion elektoral, por ende nuk jemi ne atë faze.

Latest articles

Related articles