PS përgatitje për zgjedhje, mblidhen në seli të gjithë drejtuesit politik

Sekretari i Përgjithshëm të PS, Blendi Klosi dhe drejtuesit politikë nëpër qarqe në një takim për energjizimin dhe fuqizimin e partisë në të gjitha strukturat.

“Duhet dhe do të jemi gati për sfidën e 2025, për të vijuar rrugëtimin pa kthim të transformimit të mëtejshëm sipas vizionit që ne kemi shpalosur. ” – shkruan Çuçi.

Latest articles

Related articles