Policia njofton Popullin për suksesin: 8720 gjoba për 7 ditë në Tiranë

Komisariati i Policisë Rrugore Tiranë ka bërë bilancin e javës 12-18 Shkurt 2024. Në një njoftim për mediat, policia bën të ditur se gjatë kësaj jave janë vendosur 8 mijë e 720 masa administrative, të ndara në kategori të ndryshme si xhama të zinj, tejkalim i shpejtësisë, mosvendosje e rripit të sigurimit, mosrespektimi i vizave të bardha të kembësoreve, dhe shumë të tjera.

Latest articles

Related articles