Si u tall Rama me ministrin Manja dhe deputetin e Vlorës

Detaje të tjera janë zbuluar nga mbledhja e Asamblesë së Partisë Socialiste. Një tjetër shqetësim i Edi Ramës ka të bëjë me takimet fiktive të deputetëve.

Sidomos për Qarkun e Vlorës, për të cilin Rama ka marrë edhe deputetin Anduel Tahiraj si shembull, ku me batutë mësohet të ketë thënë:

“Zhvillon takime me 7 veta dhe raporton që ishin 15. Fut si pjesë të takimit edhe Ismail Qemalin në foto. Ismail Qemali dëgjon Anduelin”, tha Rama.

Batuta me ironi Rama ka patur edhe me ministrin e Drejtësisë, drejtuesin politik të Lezhës, Ulsi Manja, ku për të treguar që është i zënë për t’u marrë me partinë, u ka thënë anëtarëve te Asamblesë që Ulsiu merret me burgjet.

Latest articles

Related articles