Sanremo 2024| Triumfon Angelina Mango! Për herë të parë pas 10 vitesh fiton një grua


Angelina Mango është vajza 22-vjeçare që triumfoi mbi të gjithë në festivalin “Sanremo 2024”.

Këngëtarja e re, me këngën “Mërzia” shkruar së bashku me Madame, ka marrë 40.3 për qind të totalit të votave, në tre mënyrat: Televotim, Press Room dhe juria e radios.

Kanë kaluar 10 vjet që kur një grua është shpallur fituese e festivalit të Sanremos. Suksesi i fundit daton në vitin 2014, kur Arisa fitoi me Controvento.

Ndërkohë në finalen e edicionit të 74-të të festivalit të Sanremos, Geolier u rendit i dyti, ndërsa e treta ishte Annalisa me këngën “Sinqerisht”

Latest articles

Related articles