Këngëtarja Mariza Ikonomi nënë për herë të parë. Emri i veçantë

Mariza Ikonomi është bekuar me fëmijën e saj të parë.

Këngëtarja, përmes një postimi në rrjetet sociale, ka treguar se tashmë është nënë e një vajze, që ka vendosur ta quajë Melodi.

“Vjen një ditë që Zoti të dhuron gjithë botën dhe e vendos atë në duart e tua. Melodia e jetës sime. Melody Ikonomi Greço”, shkruan artistja.

Latest articles

Related articles