PD, Açka: Shiu që na zbulon Tiranën dhe Shqipërinë e vërtetë

Nga Flutura Açka, nënkryetare e PD

Nga Holanda marrim projekte shumë të mëdha dhe i shesim – edhe politikisht – si petka të fytyrës së re të Tiranës.

Por më mirë t’i marrim edhe projektet urbanistike të kontrollit të ujit kür na sulmon.

Por çështja është se këto të dytat nuk japin lekë, por mbrojnë qytetarë përjetë.

Qytetarët, mos qahen, një ditë është. nesër do ta harrojnë shiun nga hutimi që do t’u shkaktojë bukuria e kullava, që ua kanë zënë prej kohësh diellin, dhe ajrin. Do ta harrojnë edhe kur të votojnë.

Latest articles

Related articles