Arrestohet ish-deputeti i Ramës, Mark Froku! Sherr me njerëzit e Kishës


Ish-deputeti, Mark Frroku dhe 7 persona të tjerë janë arrestuar nga Policia e Durrësit pas konfliktit të një dite më parë në Kepin e Rodonit në Durrës për çështje pronësie.

Sherri mes banorëve të zonës dhe përfaqësuesve të Kishës ka nisur për pronën, ndërsa më pas ka agravuar deri në dhunë fizike.

Latest articles

Related articles