Aktivisti patriot Aulon Kalaja takime në Burrel kundër shpopullimit të Shqipërisë!

“Shqipëria kundër shpopullimit” është lëvizje e shoqërisë civile që drejtohet nga aktivisti patriot Aulon Kalaja për të ndërgjegjësuar qytetarët për rrëzikun që i kanoset vendit, me ikjen në emigracion të . anorëve të saj, si dhe efektin në shërbimet publike

Takimi u shoqërua me argumentet e ndërthurura mes panelit të folësve që shoqëronte lëvizjen të cilët ishin aktivisti Aulon Kalaja, avokati Altin Goxhaj, eksperti i sigurisë Endrit Reka, pedagogu Bislim Ahmetaj dhe qytetarëve të Burrelit që morën pjesë në këtë takim. Sipas INSTAT që nga viti 2013-2023 Shqipëria humb popullsinë e një qyteti çdo vit.

Latest articles

Related articles