Studentët e Mjekësisë protestë para Ministrisë së Arsimit, bllokojnë qarkullimin e Rrugës së Durrësit

Studentët e Mjekësisë janë mbledhur sërish në protestë këtë të hënë. Ata janë grumbulluar para Ministrisë së Arsimit ku po protestojnë kundër ligjit të miratuar, që i detyron të qëndrojnë 5 vite në Shqipëri, pas përfundimit të studimeve.

Siç shihet dhe nga pamjet, studentët kanë bllokuar totalisht qarkullimin te Rruga e Durrësit.

Latest articles

Related articles