Aleanca Rama-Berisha – Ja kush e do Bylykbashin bashkëkryetar

Komisioneri për Zgjedhjet Ilirian Celibashi përditë e më shumë po jep prova për Aleancën e nëndheshme “Berisha-Rama” për të sabotuar Partinë Demokratike.

Dora në qafë për Oerd Bylykbashin dhe jo për të afirmim e tij Fatmir Mediu, e nxjerr cullak Celibashin në simpati me “armikun”.

Kjo foto tregon edhe një herë se kush e do Oerd Bylykbashin bashkëkryetar të Reformës zgjedhore dhe kujt ia kanë kërkuar të revokojnë përjashtim nga grupi parlamentar i PD.

Latest articles

Related articles