Gjykata e Janinës urdhër për ekstradimin e killerit Leart Haxhiu

Ministria e Brendshme, ka konfirmuar se Gjykata e Apelit të Janinës ka dhënë vendim pozitiv për ekstradimin e Laert Haxhiut, shkruan tch.

“Për ekstradimin e Haxhiut, Gjykata e Shkallës së Dytë të Janinës propozoi pozitivisht. Por Haxhiu ka të drejtë, sipas legjislacionit grek, të kërkojë shqyrtimin e ekstradimit të tij nga Gjykata e Lartë.”

Laert Haxhiu ndodhet aktualisht i burgosur në Janinë për veprat penale largim nga vendi i aksidentit dhe prishje e qetësisë publike.

Latest articles

Related articles