Veriu apo jugu – Dedektivja private zbulon faktet :”Ja kush tradhton më shumë

Femrat janë më besnike se sa meshkujt kur bëhet fjalë për shkelje të kurorës martesore. Por e ftuara në “Ora News” ishte dedektivja private Shkënda Lili, e cila na zbulon edhe më shumë detaje nga situatat e tradhtisë që ajo trajton gjatë punës së saj të përdtishme.

E pyetur nga moderatorja Ester Bylyku, dedektivja zbuloi edhe cilët meshkuj shqiptarë janë më tradhtarët e partnerëve të tyre.

Se jam dhe veriore vetë tani… Shiko, tek unë sikur veriorët vijnë më shumë, sikur këta burrat veriorë tradhtojnë pak më shumë”, u shpreh dedektivja Shkënda Lili.

Latest articles

Related articles