Forcat Speciale amerikane zbarkojnë në Izrael, Pentagoni tregon misionin e tyre

Një ekip i Forcave Speciale amerikane të trajnuar për situata pengmarrjeje ka mbërritur në Izrael.

Një burim nga Pentagoni e konfirmoi prezencën e tyre në Izrael për “Sky News”, duke mos e hedhur poshtë mundësinë e ndërhyrjes së tyre për të shpëtuar pengjet amerikane që mbahen në Gaza.

Një numër i konsiderueshëm izraelitësh, amerikanësh si dhe rreth 10 italianë po mbahen peng nga terroristët e Hamas në Gaza.

Qytetarët u rrëmbyen gjatë ditës së parë të sulmit të papritur të Hamas në territorin izraelit.

Latest articles

Related articles