PD ndryshon Statutin, Sefa: Me 2 shtator reformojmë partinë, më shumë pushtet për anëtarët

Sekretari për çështjet ligjore në partinë demokratike zyrtare Indrit Sefa , në një intervistë dhënë në studion e lajmeve në “Ora News” foli për ndryshimet statusore që do të miratohen në kuvendin e 2 shtatorit.

“Ndryshimet do të modernizojnë partinë demokratike. Ndryshimet statusore do i japin më shumë fuqi anëtarësisë së thjeshtë dhe do të krijojnë një frymë të re në parti. Kemi nevojë për përshtatje me aktivitete të reja por drafti është ende në fazat e fundit të hartimit të tij, tha ndër të tjera Indrit Sefa.

Latest articles

Related articles