240 fëmijë në ditë shërbim në Urgjencën Pediatrike

Në Urgjencën e Pediatrisë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë po marrin shërbim mesatarisht 240 raste në ditë, të pacientëve të vegjël. Në Urgjencën pediatrike marrin shërbim mesatarisht 240 raste në ditë dhe vetëm këtë vit janë trajtuar 40 mijë raste të pacientëve të vegjël .

Spitali i ri Pediatrik ofron kushte me standarde europiane, duke përfshirë tre shërbime: urgjencën, reanimacionin dhe kirurgjinë infantile. Shërbimi i urgjencës në QSUT është i pajisur me të gjitha pajisjet dhe një zonë observimi me kapacitet deri në 30 shtretër, me mundësi zgjerimi të kapaciteteve pritëse në rast fluksi.

Latest articles

Related articles