Edhe killerat kanë jelek fosforeshentë! Nuk ndalet propaganda e qeverisë me Policinë

Edhe Ruben Saraiva vrasësi me pages mbante JELEK!

DAKORD qasja e re. Por si shkelsi i ligjit u përkëdhelka.

Aq më tepër jelek falas!!!

Me ça lekësh i blen policia? Ministria? Ku i gjeti dhe gjeni z.Balla!

Ja me ujin nga Selita tek Lajthiza e pastaj e ndonjë markë…u propagandua por su pranua.

Çne që policia dhuron? E ka në ligj status apo!!!

Sëpari pajisni policët me kushte. Lërini shkelsit me dhurata. Ata duhen ndëshkuar.

Nuk suprizon Policia kështu z.Balla thjesht shkel ligjin. Fal shkelsit që kanë motorra tmax e xmax e mijëra euro edhe të vjedhura ndoshta rrugëve të BE, e pastaj hapen menderesh ketu!

Po si mundet ju dhe shkoni e i përkëdhelni. Në vend ti kontrolloni motorrat që janë:

Droga taxi
Vrasje taxi
Korrier taxi
Vëzhgues taxi
Zhurmues taxi

E tek tuk ndonjë pica taxi

z.Balla, Nuk mundet policia të kthehet në institucion morali e edukimi. Lërjani shkollës dhe autoshkollës.

Duhet thjesht të zbatoj ligjin. Shkelsi ndëshkohet ja dhe këshillohet kur sështë përsëritës. Por jo përkëdhelet.

z.Balla ke 2 javë, thuajse cep e më cep të Shqipërisë. Ke kuptuar dot se ku duhet ndërhyrë?! Me ujë e me jelek!!! Je thjesht SHOW.

Nga Arsen Rusta

Latest articles

Related articles