Qeveria do të ndërtojë një spital veterinar

Spitali veterinar i Ballkanit’, sipas qeverisë Rama është projektuar nga studio e arkitektit Davide Macullo.

Davide Macullo Architects është një studio me qendër në Lugano në Zvicër. Studio ka një aspekt ndërkombëtar, duke punuar në projekte me partnerë në Milano, Athinë dhe me një studio në Seul, Koreja e Jugut.

Studio e Davide Macullo është zhvilluar në një nga “përvojat e kryqëzuara” dhe promovon një shkëmbim të hapur dhe kulturor me arkitektë dhe bashkëpunëtorë që vijnë nga prejardhje të ndryshme.

Latest articles

Related articles