Pastrohet Liqeni i Tiranës me makineri të specializuar

Bashkia e Tiranës po i kushton një vëmendje pas vites braktisje edhe pastrimit të liqenit artificial në brendësinë e tij.Organizata Ndërkombëtare ‘White Flag’ e ka certifikuar Liqenin Artificial të Tiranës si një liqen të pastër, duke mundësuar zhvillimin e lojërave të ndryshme të ujit.

Parku i Madh i Liqenit Artificial përbën masivin më të madh të gjelbërimit në qytetin e Tiranës. Tetë vitet e fundit parku është transformuar tërësisht, duke u rivitalizuar dhe duke u kthyer në një mushkëri të shëndetshme për kryeqytetin.

Latest articles

Related articles