Shpartallohet grupi italo-shqiptar i trafikut të heroinës, 17 të arrestuar dhe 78 nën hetim (Të gjithë emrat)

Një rrjet i trafikut të heroinës, i përbërë nga shtetas shqiptarë dhe italianë është goditur nga autoritetet në Itali.

Mësohet se hetuesit italianë i kishin nën vëzhgim anëtarët e grupit, duke përdorur metoda speciale të përgjimit. Heroina vinte nga Shqipëria, përmes portit të Barit dhe më pas shpërndahej në Crotone dhe Catanzaro.

Në përfundim të aksionit u sekuestruan 45 kilogramë drogë si heroinë dhe kanabis, 18,000 euro cash dhe 70 kilogramë substanca përzierës.

14 prej të dyshuarve janë lënë në burg, mes tyre edhe shqiptarë:

Isa Garuja, i njohur si Goni apo Antonio, 48-vjeç, nga Altamura, Bari

Samuel Garuja, alias Turi, 45-vjeç me banim në Shqipëri

Samuel Muca, i njohur si Erman, 36-vjeç, me banim në Bari

Të shpallur në kërkim dhe të hetuar në gjendje të lirë:

Mario Teti, me banim në Bolonja

Sami Zoto, alias Samiu, me banim në Shqipëri

Ilir Hoxha me banim në Bari

Ernest Pena, alias Nesti, me banim në Rutigliano

Elton Ismaili, alias Gazi, me banim në Shqipëri

Xhevdet Muca, me banim në Altamura

Ylli Muca, me banim në Polignano a Mare

Archez Dibrani, i njohur si dajo, me banim në Shqipëri

Florjana Garuja, me banim në Shqipëri

Victor Jaupaj, Shqipëri

Clejdi Bulku, në Bari

Ilir Tatani, me banim në Bari

Deshirir Allushi, me banim në San Benedetto

Bardhyl Shaba, alias Bardhy ose Andrea ose Gimmi, Shqipëri

Shkelqim Shehi, alias flokëgjati ose Leo, me banim në Bari

Ervin Shehi, alias Nipi, nga Barletta

Adrian Habibi, rezident në Pescara

Behexhed Shaba, rezident në Altamura

Afrim Stata, nga Altamura

Rakip Pereja, pseudonimi Kipi, fermeri shqiptar me banim në Girifalco

Latest articles

Related articles