Balla emërohet Ministër i Brendshëm, Kuvendi miraton dekretin e Presidentit me 75 vota pro

Me 84 vota, 3 kundër dhe 3 abstenim, Kuvendi ka miratuar dekretin e Presidentit për shkarkimin e Bledi Cucit nga detyra e Ministrit të Brendshëm.

Në vend të tij është emëruar Taulant Balla. Kuvendi miratoi dekretin e Presidentit me 75 vota pro, 16 kundër, 1 abstenim.

Latest articles

Related articles