KLP emëron 26 prokurorë të rinj (Emrat)

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi sot mbledhjen plenare të radhës në prani të 9 anëtarëve të Këshillit, si dhe në prani të përfaqësuesve të medias.

Mes vendimeve të marra gjatë mbledhjes së sotme janë edhe 26 vendime për caktimin në detyrën e prokurorit të magjistratëve të rinj.

Emrat e prokurorëve të rinj

Xhejnsila Hako Prokuroria Durrës

Ermira Prifti Prokuroria Korçë

Glenda Zeneli Prokuroria Elbasan

Lorena Salillari Prokuroria Fier

Julinda Gjika Prokuroria Vlorë

Olsi Vasiu Prokuroria Vlorë

Oliana Gjergjefi Prokuroria Fier

Elona Gixhari Prokuroria Fier

Jonida Allushi Prokuroria Fier

Ervis Alliaj Prokuroria Fier

Erjon Murataj Prokuroria Vlorë

Irena Sufaj Prokuroria Lezhë

Edmond Vorfi Prokuroria Vlorë

Aida Yzeiraj Prokuroria Berat

Malvina Pëllumbi Prokuroria Berat

Nertila Bregu Prokuroria Lezhë

Denisa Perdja Prokuroria Berat

Valbona Maja Prokuroria Sarandë

Artenida Toska Prokuroria Korçë

Anjeza Kalanxhi Prokuroria Korçë

Drini Zeqo Prokuroria Dibër

Silvana Belishta Prokuroria Sarandë

Bledar Bala Prokuroria Gjirokastër

Maringlen Meta Prokuroria Gjirokastër

Besjana Sadikaj Prokuroria Sarandë

Nertila Miftaraj Prokuroria Gjirokastër

Latest articles

Related articles