Pogradec – Plazh publik falas për personat PAK

Bashkia e Pogradecit ka menduar këtë vit që të garantojë hapsirat dhe aksesin edhe për grupet shoqërore në nevojë siç janë Personat me Aftësi të Kufizuara. Në hyrje të plazhit të rërës është ndërtuar një pedanë druri e cila iu bën të mundur aksesin deri në brendësi të ujit të liqenit.

Latest articles

Related articles