Basha uron SHBA-në me fjalët e Deklaratës së Pavarësisë

Lulzim Basha, ka uruar pavarësinë e SHBA-së duke cituar pikërisht pjesë nga kjo deklaratë. Përmes fjalëve, pjesë të Deklaratës së Pavarësisë, Basha ka thënë se të gjithë njerëzit janë krijuar të barabartë dhe se Krijuesi i ka pajisur me disa të drejta të patjetërsueshme.

“Ne i konsiderojmë këto të vërteta si të vetëkuptueshme, se të gjithë njerëzit janë krijuar të barabartë, se Krijuesi i ka pajisur me disa të drejta të patjetërsueshme, se ndër to janë Jeta, Liria dhe kërkimi i Lumturisë…”
Happy 4th of July!
????????????????????

Latest articles

Related articles