Trajneri i PSG-së, Galtier dhe djali i tij janë arrestuar në Francës

Trajneri i PSG-së Germain Cristophe Galtier dhe djali i tij i adoptuar John Valovic u arrestuan në kuadër të një hetimi që daton në ditët e Nice, sezoni 2021-2022, si pjesë e hetimit që i sheh ata të dyshuar për diskriminim racor.

Në detaje, ish-drejtori sportiv i Nice, Julien Fournier e kishte akuzuar Galtierin se kishte përdorur shprehje racore dhe diskriminuese ndaj disa lojtarëve. Trajneri ka mohuar gjithmonë përfshirjen e tij dhe ka bërë edhe një ankesë kundër klubit. Disa lojtarë dhe menaxherë të Nice, si presidenti i klubit Jean-Pierre Rivère apo Didier Digard, tashmë janë marrë në pyetje me radhë nga hetuesit.

Latest articles

Related articles