Berisha do nxjerrë video si Benet Beci ia bleu zgjedhjet Bardh Spahisë

Përmes një deklarate për mediat , Sali Berisha tha se opozita do të paraqesë fakte dhe dokumente që rrëzojnë në mënyrë përfundimtare zgjedhjet e 14 majit .

Berisha shtoi se po bëhet gati një raport final në lidhje me të gjitha shkeljet, sipas tij të evidentuara në procesin zgjedhor.

Latest articles

Related articles